Kalpa Sutra, Ahalya, KayValYa, Pushpa

In jos

Kalpa Sutra, Ahalya, KayValYa, Pushpa

Mesaj  Vizitato la data de Mier 4 Mar 2009 - 22:19

Kalpa Sutra, Ahalya, KayValYa, Pushpa,


Sutra
= Firul auriu/argintiu – impletit ca la martisor, Binecuvantat sa Uneasca Ce E Afara – Cu Ce E Inauntru, Ce E In Cer – Cu Ce E In Pamant.

Kalpa Sutra = Firul auriu/argintiu – impletit, care leaga si dezleaga toate focurile din fiinta, Focurile Din Care Se Naste Si Moare Tot …Neti, Neti – Iar si Iar …la infinit.

KayValYa = Ritualul care se desfasoara in Pestera lui Istadevata/Ahalya.

Ahalya = armonia lui Ishtadevata, care aduna toate focurile in pestera si pe altarul KayValYa. Ahalya aduna Focurile Binecuvantate prin P.D.Sfant, sa se aprinda, atunci cand aceste focuri au de “mers” – pleaca prin Binecuvantarea facuta de mine (de tine), catre celalalt - cel binecuvantat, sa aprinda si in celalalt P.Binecuvantarii; apoi - in mine – cel care am facut acea Binecuvantare de Sfintire prin Duh, creste Focul Binecuvantarii prin P.D.Sfant si se naste bobocul de lotus – Pushpa.

Pushpa= Bobocul Florii de Lotus care se deschide in fiinta dupa Binecuvantarea si Sfintirea prin Duh.

Pe rand, atunci cand Ahalya + Ishtadevata aprind focul in Pestera si pe Altarul KayValYa, se aprind si toate celalalte focuri de pe altarele lui Turmazgada – Masageta (Altarul MemRa), Is – Osiris (Ikenty), Shiva – Shakti (Yudhi Stya)
, pe altarul (Samantha Bhadra) al lui Bodhishatva +Tara - Kurukulya – Pushati, pe altarul lui Vishnu – Lakshmi si pe toate celelalte altare … cate sunt …

Pushati = mama lui VishVAntaRa (tatal este Bodhishatva).

Lakshmi = zeita frumusetii din tot ce traieste; e Puterea lui Vishnu, cum e Shakti pt. Shiva, sau Is pt. Osiris …

…aici se aud mereu mantrele :

Om Mani Padme Hum (rosteste Ishtadevata) …

Aum TriamBaKam … … Ta Tha That (Shiva) …

VaebhCe E In Cer E Si In Mine – Ce E Inafara E Si In Mine … (Is)
……………………..

… tot acum ne-a aparut si Boodipis, sub infatisare de vaca alba, la fel ca si
Audumbla – vaca alba care “linge” gheata de la “inceputuri” si se creaza -naste viata din apa (gheata topita de caldura limbii ei) …si stropii de apa cad pe pamant …

Boodipis = zeita si puterea venita de la Is, prin care vine Puterea Vietii Creata Prin Viata … acea putere creata de om si care se gaseste in telefoane, masini si tot ce folosim noi in partile tehnice(se aude de la Is –Vaebh).

VAEBHhhh... Cantec /Rugaciune Descantec care si vindeca ...
… il canta Is singura, apoi impreuna cu Sekhmet si Neftis si cu preotii lui Sekhmet – preoti Vaebh (preoti ai rugaciunilor care vindeca).
... se canta ...mai mult murmurat ... in inima , cu respiratii line ... VAEBHhhh...

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum