Binecuvantarea

In jos

Binecuvantarea

Mesaj  Vizitato la data de Mier 11 Feb 2009 - 17:18

..................................... Binecuvantarea


Zamolxe si Getona, Turmazgada si Masageta, Saue si Gula, ne spun ca atunci cand fac si primesc Binecuvantarea, primesc in inima mea - sa se uneasca, Vointa mea cu Vointa Dumnezeului Preainalt, care prin Harul Duhului Sfant vor fi una.

De cate ori fac asta, intra in mine o parte din Sfintenia mea – ca un Soare auriu,
adica primesc o parte din Puterea Sfinteniei care sunt.


Zamolxe si Is ne spun ca, cei care dau din inima lor Binecuvantarea, primesc o parte din Puterea Duhului Sfant innoita, pe care o si daruiesc (prin Binecuvantare), adica intai primesc si apoi daruiesc ( asta e smerenia );

prin Harul D.Sfant se intoarce la mine acea Putere - mai mare - de la ceea ce binecuvantez;
firesc,
Puterea -Harul D.Sfant si Lumina Intraga imi cresc.

Prin Binecuvantare aduc – constient - acea parte din Sfintenia mea pe Altarul Sfinteniei inimii mele.

Is spune ca prin Binecuvantare, accept ca Vointa lui Dumnezeu sa intervina si sa “lucreze” la aceea parte, pe care aleg constient, sa se “armonizeze/lumineze”.
…………………………………..

“Binecuvantarea” eu o definesc … ca fiind o forma de luminare / armonizare constienta rapida si eficienta, prin Harul D.S. - atat a Luminii cat si a Intunericului din mine si din altii – sau a tuturor celor ce sunt in mine si in afara.

Practic, prin binecuvantare eu aleg constient sa ma las … sa simt si sa traiesc liber, dupa indemnul inimii mele - a Dumnezeului fiintei mele, pt. ca D.Sfant sa “intre” si sa “rezolve” acele stari / parti binecuvantate … adica, vreau si chem ca Vointa mea sa fie una cu Vointa Dumnezeului Preainalt.

………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………

Tot ceea ce traieste … intreaga Creatie este Lumina si Intuneric , care pot fi - pot trai … se pot manifesta doar impreuna , deoarece una din alta se nasc si doar una prin cealalta mor pt. a renaste .

Tot ceea ce traieste este “Unul” manifestat prin “Dualitate” … apoi prin “Trinitate” si exista in diferite raporturi sau stari pe care le voi descrie spre final.
………………………

Aceste forme de binecuvantare pe care le redau aici, sunt cele pe care le-am folosit de-a lungul timpului, dar in prezent folosesc alte forme mult mai simple si eficiente, pe care mi-ar placea sa le descoperi singur, dupa ce capeti experienta si le simti singur in inima ta .

… iata cateva forme de binecuvantare , care sunt orientative – tu faci cum iti place – cum simti …

Toate binecuvantarile le fac pentru Slava Bucuriei Sfinteniei Lui Dumnezeu - Unul, cel Preainalt - care este Viu in Fiinta mea si pretutindeni, in Numele Tatalui (si al Tatalui Harului – Har Tyos), al Fiului, al D. Sfant … al Numelui si al Cuvantului Dumnezeului Celui Care Este Unul ;

1. … de cele mai multe ori fac binecuvantarea f. simplu (fara sa rostesc nimic cu vocea sau cu inima/mintea) … si fac semnul crucii in gand sau chiar fizic , peste ceea ce binecuvantez (o anumita stare/traire, fiinta, obiect,
localitate, apa, munte, pom , tara sau orice altceva simt in acel moment … incredintat fiind ca Duhul Sfant lucreaza; la final spun : multumesc, Amin.


2. … de multe ori , aleg cu inima … sau cu mintea ceea ce vreau sa fie binecuvantat (prin Cuvantul rostit sau nerostit) si sunt incredintat ca porneste binecuvantarea mea prin Harul D.S. - spre ce binecuvantez - apoi sunt incredintat ca de la ea primesc – se intoarce prin Harul D.S. binecuvantarea ei; la final spun : multumesc, Amin.

Prin tot ceea ce faci , fii incredintat ca lucreaza Harul Duhul Sfant si lasa-te liber sa faci asa cum simti … fii liber si fa asa cum simti in inima ta ; dupa mai multe experiente , totul va veni de la sine .

3. … cateodata , am facut … si mai fac binecuvantari lungi (atunci cand “pornesc din inima”) prin Cuvantul rostit sau nerostit … de genul celor de mai jos , … sau mai “stufoase”, functie de cum simt in acel moment … eu doar ma las liber si toate-mi vin de la sine prin Duh, de la Dumnezeul inimii mele, prin toti preotii, zeii si dumnezeii care traiesc in mine si pretutindeni;

… mai sunt si momente in care ma incurc si nu gasesc cuvintele , apoi devin serios - sau rad si ma impac cu mine asa cum sunt;

… in cea mai mare parte a timpului, binecuvantarile pornesc de la sine, simplu, sau mai “incarcate” … cu diferite variante din cele de mai jos … toate la un loc, sau doar cateva dintre ele …

… fii liber si fa asa cum simti in inima ta – Harul Duhului Sfant lucreaza ; dupa mai multe experiente , totul va veni de la sine .

…………………………………………………

…………………………………………………

Binecuvantarile le fac pentru Slava Bucuriei Sfinteniei Lui Dumnezeu - Unul, cel Preainalt - care este Viu in Fiinta mea si pretutindeni, in Numele Tatalui (si al Tatalui Harului – Har Tyos), al Fiului, al D. Sfant … al Numelui si al Cuvantului Dumnezeului Celui Care Este Unul ; astfel binecuvantez :

… Fiinta mea - Numele meu (rostesc numele meu) , Dumnezeul fiintei mele si al tuturor celor ce traim – Numele, Lumina, Puterea si Bucuria Sfinteniei lui (N.L.P. si B.S.tale);

... pe voi - toti prietenii din mine (si de pretutindeni) si Numele voastre (N.L.P. si B.S. Dzeului fiintei voastre);

... tot ceea ce traieste - toate numele noastre (N.L.P si B.S. Dz.-ul f. nostre) ...


… toate ritualurile din aceasta zi ... numele lor , pe noi/voi toti cei care le facem ...toate transformarile si trairile care ne vin prin ele… … apoi - multumesc, Amin.
……………………………………………………………………….


… aceasta binecuvantare o fac atunci cand simt ca e ceva nou , sau deosebit :

Binecuvantez agitatia sau linistea din mine si din afara mea , … sau tot Haosul din mine si din afara mea, … sau … tot Intunericul si Lumina din mine , tot Intunericul si Lumina din afara mea ,
(tot Intunericul si Lumina din tine si din afara ta) … numele voastre ale tuturor , voi toti cei care sunteti si traiti / lucrati in toate aceste locuri din mine (din tine) si din afara mea (ta) …toate numele voastre …(N.L.P. si B.S. Dzeului fiintei voastre) ; Inchei cu … Multumire si binecuvantare in Duh si Adevar … apoi Amin

………………………………………………………………………………………………………..


… cateodata mai “strecor” printre binecuvantarile mele si binecuvantarile lui Zamolxe, Shiva, Is, Ioan sau Isus …

Zamolxe :

“Primiti Binecuvantarea Mea si Veti Urma Lumina.”

… Primesc Binecuvantarea ta Zamolxe si voi urma Lumina …

… Multumire si binecuvantare in Duh si Adevar … apoi Amin

……………………………………………..

Zamolxe :

“Binecuvantez Cuvantul Si Puterea Cuvantului .

Cuvantul de Foc Lumineaza Drumul Soarelui si Leaga Omul de Dumnezeu .
Cuvantul Binecuvantarii Deschide Poarta Cerului . “


“Binecuvantat este Cuvantul Care Ma Duce Dincolo de Ceruri .”
… Multumire si binecuvantare in Duh si Adevar … apoi Amin

……………………………………………………………


Binecuvantarea lui Ioan , primita atunci cand am fost la schitul Namaesti :

“Dzeu Sa Ma Binecuvanteze Si Sa Ma Ocroteasca .

Dzeu Sa Faca Sa Lumineze Fata Lui Peste Mine .
Dzeu Sa-Si Inalte Fata Lui Peste Mine Si Sa-Mi Dea Pace Fiintei .”

(….apoi ,in aceeasi forma – o fac si pt. toti cei ce traim-tot ceea ce traieste …)
… Multumire si binecuvantare in Duh si Adevar …
Amin
………………………………………………..

… cateodata aleg sa fac binecuvantarea fiintei mele , asa cum ne-au aratat Ra , Zamolxe si Isus ;
Ioan ne-a aratat respiratiile pe fiecare fraza in parte
(fiecare fraza-pana la punct . se rosteste pe cate o expiratie) :

“Doamne Isuse Hristoase , Fiul Lui Dzeu , Cuvantul Lui Dzeu Intrupat.
Daruieste-ma Pe Mine , Fratele Tau .
Isuse , Fiul Lui Dzeu , Daruieste-ma Pe Mine .
Ramai in Inima , In Mintea Si In Sufletul Meu .
Primesc Darul Lui Dzeu. …Amin …”
……………………………………..

Zamolxe , Ioan , Pavel si Timotei :


" Tu Esti Pamantul Adapat de Ploaia Care Cade Peste Tine si Rodesti Ierburi Folositoare Celor Pentru Care Esti Lucrat ... De Aceea Tu Primesti Binecuvantarea lui Dumnezeu si Tu Esti Binecuvantare ... "

… Multumire si binecuvantare in Duh si Adevar … apoi Amin

………………………………………….


… si nu pot sa inchei fara a reaminti binecuvantarile pe care ni le-a spus Zamolxe ,
Limba Dacului din Carpati , limba lui Ram - primul zeu coborat pe pamant , aici la Lakhma , care impreuna cu preotii lui - Ramani , au transmis oamenilor ceea ce auzeau in "Ceruri" .Om Namo Nunkasa Hara Iaren Eiven Reven HarTer Pleisten –
Numele, Lumina , Puterea si Bucuria Sfintenia Dumnezeului Fiintei Mele / Tale sa fie binecuvantate intotdeauna. Amin

Si…


“Huten Iaren Eiven Reven HarTer Pleisten –
Binecuvantat este Neamul Sa-Mi / Sa-Ti Traiasca In Pace si in Bucuria Sfinteniei Intotdeauna . Amin ….”

……………………………………

…………………………………….
........................................................................
Poti experimenta toate aceste variante de binecuvantare - si m-as bucura sa imi impartasesti experientele tale.
……………………………………………………………….
………………………………………………………………..

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Binecuvantarea Intreaga - Kanoga si Ahimsa

Mesaj  Vizitato la data de Mier 11 Feb 2009 - 20:18


De catva timp, atunci cand nu simt sa fac eu binecuvantarile, ii rog pe toti preotii, zeii si dumnezeii care traiesc in mine si prin mine, in mine si pretutindeni, sa faca ei Binecuvantarea Intreaga, asa cum le place.


Am incredere deplina ca Harul D.S. face binecuvantarile prin prietenii mei asa cum e optim in acel moment, moment in care eu vreau sa fac altceva, sau doar sa simt ce am de simtit atunci.

Lucrand practic in acest mod, am constatat atat prin mine, cat si prin alte persoane, ca pt. aceasta perioda a existentei mele (Februarie 2009), este cea mai simpla si eficienta forma de binecuvantare.

Retine te rog : asta o fac doar cand nu simt sau nu am eu pofta sa binecuvantez; in rest, binecuvantez eu - asa cum simt, dar ii rog si pe “ei” sa o faca.

Mariana a primit acest "bonus" acum de la Zamolxe, Turmazgada si Shiva :
Atunci cand lasi sa porneasca Binecuvantarea Intreaga dinspre cei pe care stii ca ii ai in tine, Puterea Duhului Sfant intra in inima ta, ca un soare de foc al Sfinteniei Dumnezeului Celui Preainalt. Atunci primesti si tu, cel care lasi sa se faca binecuvantarea, si cel asupra caruia se revarsa binecuvantarea, o parte a puterii Sfinteniei Fiintei, prin care Vointa pusa in Samanta de Lumina a fiintei tale se uneste cu Vointa Dumnezeului Celui Preainalt.


Atunci cand alegi sa lasi sa se faca in acest fel binecuvantarea, Sfintenia Dumnezeului Celui Preainalt coboara in tine si te inalta, te aduce ca jertfa si dar pe Altarul Sfinteniei Fiintei, din inima ta.
Shiva spune ca acum lasi sa lucreze in inima ta, constient, Kanoga, Mana lui Dumnezeu, adica lasi sa se uneasca, in mod constient, Vointa Dumnezeului Celui Preainalt, cu Vointa Inimii tale.


Atunci cand alegi sa lasi sa porneasca din inima ta binecuvantarea, Puterea Duhului Sfant, care lucreaza in tine, prin alegerea pe care ai facut-o, porneste, se inalta din tine catre Sfintenia Dumnezeului Celui Preainalt, dar si catre cel pe care simti in inima ta sa il binecuvantezi.

Acum te dai, in mod constient, ca jertfa si dar pe Altarul Sfinteniei Fiintei din inima ta si alegi, constient, sa unesti, in inima ta, Vointa pusa in Samanta de Lumina a fiintei tale cu Vointa Dumnezeului Celui Preainalt. Alegi sa primesti, constient, sa “lucreze”Kanoga, in inima si in fiinta ta.

………………………………………………………………..

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum