Ritualul Mahapralaya , Ritualul Cerului Bucuriei Binecuvantarii Luminii Intregi . (19-29 noiembrie 2008)

In jos

Ritualul Mahapralaya , Ritualul Cerului Bucuriei Binecuvantarii Luminii Intregi . (19-29 noiembrie 2008)

Mesaj  Mari Is in Lakhma la data de Joi 20 Noi 2008 - 13:58

Ritualul Mahapralaya ,
Ritualul Cerului Bucuriei Binecuvantarii Luminii Intregi
.

(19 – 29 noiembrie 2008)


Mahapralaya este ritualul destramarii cosmice , in destramarea fiintei , prin Harul Duhului Sfant .
Este un ritual care tine 10 zile , in timpul caruia se suprapun energiile ritualurilor pe care le fac Zamolxe , Tau Ter , Gebeleizis , Sabazios ,Turmasgada , Volcoblac ,Tamas , Enki , Enlil , Zagreus , Is , (Isis) , Ra , Osiris , Horus , Faro , Shiva Astamurti (adica Shiva in cele opt ipostaze ale sale) ,
Indra , Vishnu , Manitu , Men , Hevagra , Avalokiteshvara , Brihaspat , Krishna , Kishatrya , fiecare cu armoniile lor si cu preotii , focurile si altarele lor.


In acest ritual , Shiva , Is si Zamolxe spun ca toti cei pe care i-am enumerat mai sus vin cu “Puterile Luminii si ale Intunericului” din afara si dinauntrul nostru (si al lor) , puteri prin care intra in vartejurile fiintei , in acel “Avas “ despre care spune Shiva ca sunt cele doua spirale din mijocul
fiintei , spirale cu sensuri opuse , din care fiinta se naste intruna , in “Miezul Fiintei sale de Lumina”. Ei spun ca aduc , in acelasi timp - in noi si in afara noastra , Puterile Luminii si ale Intunericului ,
pentru coborarea si inaltarea in si din Miezul fiintei .


Zamolxe spune ca Ritualul Mahapralaya este “Ritualul Puterilor Cerurilor si ale Pamantului”,
adica al primirii Sfinteniei - Puterilor Dumnezeiesti in om si al armonizarii energiilor care se innoiesc in om , cu cele care se nasc in Univers .


Primesti Puterea Cerurilor – Sfintenia din afara ta , in tine , si dai putere cerurilor din afara ta , prin Puterea - Sfintenia care se naste in tine .
Zamolxe spune ca este pregatirea intrarii in Cerul Bucuriei , in aceste zile , ale ritualului de acum
(si nu numai) , cand stai “adunat” in miezul fiintei tale , adica in cerul adunat in inima ta , cer in care
se aduna “ Cerurile de Sus “ si “ Cerurile de Jos “ , atunci cand toate cerurile sunt “ Unul ” .
Este Cerul Bucuriei Binecuvantarii Luminii Intregi , a Luminii Dumnezeului care esti , tu , in tine si in afara ta .

In acest ritual , tot ce e Sus e si Jos , iar la mijloc sunt puterile lui Zamolxe , Is , Astamurti , Men , Hevagra , Avalokiteshvara , Tau Ter , Anamon , Kaydara , Shanti , Gueno si Gaocitra .

Dansul Cosmic al lui Shiva din timpul acestui ritual este Dansul Tandava Astamurti , care se suprapune dansului lui Zamolxe , care , acum , apare si ca inorog , si ca leu, taur , lup si dragon .
Dansurile Cosmice ale lor sunt dansuri ritualice ale destramarii fiintei , din care renasti pe Altarul Luminii – in Sfintenie . Acum stai “adunat” in tine , ca la inceput , dinainte sa te nasti , ca intr-un ou. Este starea in care “te aduni” in inima ta, care este samanta pusa prin Har din care sa se nasca Puterea - Sfintenia fiintei.

Acolo , in inima , esti si in inima , esti si in ou , dar si in bobocul albastru de floare de lotus , care se naste in inima si din inima ta ; in el este puterea posibilitatilor fiintei , asa spune Shiva .


Bobocul albastru de floare de lotus este Puterea - Sfintenia fiintei care se naste in varful muntelui lui Shiva , muntele fiintei - Bapahnom . Shiva in acest “ritual din munte”, este cel care face sa infloreasca acest boboc de lotus albastru , el este cel care iti aduce aceasta Putere – Sfintenie noua a fiintei care se naste , iar numele lui Shiva de aici este Ghirisha , adica “Shiva al Muntelui din inima”.


Turmasgada ,Volcoblac ,Tamas , Men , Enki … sunt puterile "Cerurilor de jos", adica puterile Dumnezeului "Cerului de jos" al Fiintei, Puterile Intunericului Fiintei tale, intuneric care e imprastiat , raspandit in intreaga ta fiinta , mai intai , pentru ca apoi sa se apropie , sa se inalte catre "Cerurile de sus" ale Fiintei .

Gebeleizis , Zagreus , Enlil , Vishnu , Indra , Horus , Osiris , Shiva Adinatha , Shiva Devaraja , Shiva Mahasvera , Shiva Nataraja , ShivaShankara sunt puterile "Cerurilor de sus" , adica puterile Dumnezeului "Cerului de sus" al Fiintei , Puterile Luminii Fiintei tale , lumina care e si ea imprastiata , raspandita in intreaga ta fiinta , mai intai , pentru ca apoi sa se apropie , sa coboare catre "Cerurile de jos" ale Fiintei .
........................................

Zamolxe si Shiva spun ca , atunci cand te gasesti numai in Ceea ce este Deasupra , sau numai in Ceea ce este Dedesupt esti "rupt" de Cerul Intreg al Fiintei tale , ca si cum Sufletul si Spiritul tau ar fi "rupte" , s-ar cauta , cand in Cerul de sus , cand in Cerul de jos .

Astfel … esti ca si cum ai trai mereu in doua cazane , doua Zermiegete , doua sfere ale fiintei tale , dar fara sa te gasesti in echilibru , in armonie , sfere care cauta sa se uneasca intr-una singura .


Primul cazan , Bramwen – cel de jos , este un cazan / spatiu al sacrificiilor (darurilor) , al jertfelor , in care mori mereu , ca sa te nasti iar .


Murios–cel de sus este al doilea cazan ,cel care se gaseste pe fundul marii sufletului si spiritului tau , cel in care primesti in tine Vointa Divina si partea ta omeneasca se transforma in parte dumnezeiasca .

Shiva spune ca in primul cazan -Bramwen e cenusa rece a sufletului si spiritului tau , adica acele parti reci , moarte , iar in cel de-al doilea - Murios e cenusa fierbinte , din care se va naste Focul fiintei . Culoarea cenusie din cele doua cazane e simbolul cetii in care te gasesti , inainte de a muri , dar si inainte de a te naste .

Sada Shiva - dar si Is , sunt cei care fac “Ritualul Magic al Mantuirii Fiintei Care Se Naste” , aprinzand Focul vietii in cenusa Sadhu , adica in “Pamantul Nenascut Din Cerul Fiintei Tale De Lumina “, in cel de-al treilea cazan - Keridwen .

Cele doua cazane cu cenusa , dar si cu foc si lumina nevazute , sunt cele doua ceruri ale fiintei tale , “Cerul de sus” si “Cerul de jos” , care se unesc in “Cerul de Lumina” care esti si cel in care te nasti - Keridwen . Acesta are forma Graal – ului pe care il cauta “lumea” , si este Cerul Bucuriei Binecuvantate in care te nasti .
.........................................

Zamolxe , Is , Sada Shiva , Shiva Shambu , Shiva Astamurti , Mahashasura , Chandikasura , Men , Hevagra , Avalokiteshvara , Tau Ter , Anamon , Gueno si Gaocitra sunt cei care stau cu tine in inima ta , in mijlocul fiintei tale , in care mori si te nasti in Cerul Bucuriei Binecuvantarii Luminii Intregi .

Aici se aude intruna : Tohu Va Bohu , Dvah , Dwani , Nada Shabda Akasha , adica “Dumnezeu locuieste si canta in om” , dar si binecuvantarea lui Zamolxe , Is , Thot , Shiva :


“Ce e Sus e si Jos.
Ce e Deasupra e si Dedesupt .
Ce e in Afara e si Inauntru .
Ce e in Mine e in Tot .
Eu sunt in Mine , Eu sunt in Tot .
Eu sunt Unul , Eu traiesc in Tot . … Amin …“


Shiva spune ca in cea de-a zecea noapte a Ritualului de acum – Mahapralaya ,
adica pe
29 noiembrie 2008 ( prima zi din cele 7 zile ale “Anului Nou al Dacilor” ) , incepe MahaShivaRartri , adica “Noaptea cea mare a lui Shiva”,in care traiesti in starea de Avidya , din care se naste Mahakundalini.


Mahakundalini
= P. Focului Care Traieste Vesnic in Sufletul si Spiritul Fiintei .
....................................

De-a lungul celor zece zile ale Ritualului , impreuna cu energiile zeilor de aici , lucreaza si toate puterile focurilor , din toate altarele acestora , dar si preotii lor .

Focurile altarelor din timpul acestui ritual sunt :


Dackhsinachara , puterea Focului Duhului Sfant, din ritualurile lui Zamolxe ;

Aion si Vayrya sunt puterile focurilor lui Zamolxe si a preotilor Kishatrya ;

Manaki e puterea focului vietii , care curge prin tot ceea ce e viu ;


Ikenty e puterea focului de pe altarul lui Osiris , foc care se gaseste dincolo de Poarta lui Is , in Cerul al cincilea , numit Avaktaraja . Aici e “Altarul Celui care se inalta in Stralucire” . Ikenty e acelasi cu focul magic al lui Is , pe care il aprinde si il tine aprins Ipet , mama lui Osiris , e focul lui Osiris inviat , care stiga “Sykaris” , adica “Grabeste-te la mine , Is” ; “Sykaris” e strigatul celui care
isi cheama in el Puterea vietii , a celui care devine Voser , adica “Cel Puternic” ;


On Yunu este puterea focului din Altarul Soarelui , al lui Reneb ; Reneb = “Re Este Dumnezeu” ;

Pen Ver este puterea focului Altarului Celui puternic , deoarece Cel Puternic trece prin Poarta lui Is . Este Focul Altarului de purificare a fiintei ;

Nemeton e altarul ascuns al Puterii Vietii , una dintre Puterile lui Is , Puterea Vietii care se naste din
moarte ;


Yajna e puterea Focului Sfant - care creeaza , al lui Shiva , Bodhishatva , Ishtadevata , Aditya , Achar .Yajna se gaseste si in focurile din pesterile lui Shiva si Rama , foc ce intra si in focul Purusha ;

Gariha e puterea Focului jertfelor , care se afla sub Muntele Bapahnom , muntele lui Shiva , e focul jertfelor , din care iti iei puterea Spiritului , Puterea vietii prin care ajungi la puterea
zeilor care apar sub infatisare de taur , pentru ca taurul pastreaza in el Puterea samantei din fiecare om .
In "coarnele" taurului e Puterea spiritului , prin care patrunzi in toate celelalte parti ale fiintei :
Spirit , suflet si trup ;


Trishula Shasta e puterea focului binecuvantarii lui Shiva , prin cele 3 puteri ale sale , care apar ca 3 flacari care se unesc in el , cel care e Adinatha , in mijlocul luminii din Triratena , diamantul florii de lotus din mijlocul fiintei .


Agnihotra este puterea Focului Jertfei Cuvantului , de langa altarele lui Prayapati , Shiva , Vishnu , Krishna ;

Cele trei focuri Agni , sunt focurile celor trei lumi , ale celor care traiesc in Cer , pe Pamant si in Lumea Nevazuta de sub pamant . Focurile Agni ard in Cerul de Lumina in care traieste Fiinta , prin Focul Agni te contopesti in Cerul in care te afli , cu Lumina si Intunericul din tine si din afara ta .
Prin focul Agni iti “arzi” Sinele inconstient , datorita cautarii tale de a afla Adevarul .
Focul Agni , al carui zeu e Agni , este Soarele care arde mereu si se suprapune cu Focul – Soarele Vietii lui Akhetaton , zeul Creatiei ;

Gueno este puterea focului de sub tronul lui Kaydara , foc care se naste si arde din apa , pamant si aer ; Focul Gueno este aprins de Soarele lui Alilat.

Fahat este Focul Vietii , care traieste in toate , care curge intruna , asemeni Telesmei lui Hermes , adica acea Energie a Vietii care curge in toate ;

Laya este numele celor sapte puteri ale focului , aduse de cei sapte serpi ce trezesc energia fiintei ;

Prajna Pranaitha este Puterea celor 3 focuri si 3 fumuri de la Is , Ra , Zamolxe , puteri care se unesc intr-una singura , Puterea Gandului si a Negandului , Puterea Cunoasterii de Dincolo .

………………………………………………………

Preotii altarelor prezentate mai sus , cei care aduc si duc puterea focurilor din acest ritual – dar si din multe altele , despre care vom mai vorbi – sunt :


Ashvinii , preotii Nasatya si Dasra, care lumineaza si vindeca prin Cuvinte sacre si Suflarea Duhului Sfant ;

Dakinii , preoti ai energiei creatoare , care aduc “glasul cerului” ;

Algonkinii , preotii lui Shiva si Manitu , care isi fac ritualurile dansand in jurul celor 3 vase Zermiegete, in care e lapte , miere si vin ;

Iambatoules , preot si zeu ascuns al Muntelui lui Zamolxe ;

Epibomios , preotii care fac ritualuri de sfintire si binecuvantare a focurilor din Vetrele si Altarele Dacilor ;

Catarmoi , preotii din ritualurile lui Sabazios si Zagreus cei care fac ritualuri de purificare pentru starea de Liniste si de Pace din care te nasti , pentru a te putea apropia de partea dumnezeiasca a
fiintei ;


Adopa , preotii lui Enki si Ea ;

Alalat si Alulin ,preotii lui Enlil ;

Aiapites , preotii care au si dau putere in ritualurile de binecuvantare , dar si cei prin care iti aduci jertfele din tine pe Altarul Fiintei tale de Lumina ;

Voser , preotii din Ritualurile de Renastere ale lui Osiris si Horus.

……………………………………………….
... continuam cu Ritualul Mahapralaya (2) Astamurti - 8 Fete ale lui Shiva si Kaydara-Zeul Puterii Cunoasterii
avatar
Mari Is in Lakhma
Lupoaica Hiperboreana

Data de inscriere : 15/09/2008
Sex : feminin Localizare : Capitala Daciei - LohuMana / Lakhma (Tr.Severin)
Varsta : 53
Stare de spirit : Puternica

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum