Impacare , Mantuire , Adevar , Iubire

In jos

Impacare , Mantuire , Adevar , Iubire

Mesaj  Dacul din Lakhma la data de Lun 13 Oct 2008 - 14:33

Impacare , Mantuire … Iubire


Incepand de azi ,13.10.2008 de la apusul
Soarelui – Ra , pana maine 14.10.2008 la apus , se deschide un “portal –Tori – Bardo sau Tainita” (depinde din ce civilizatie provine denumirea) prin care se trece intr-o alta “treapta – energie – cer “ doar pt. anumite persoane care simt sau stiu de acest eveniment , si cer constient prin vointa proprie sa se impace cu ele , cu intreaga fiinta asa cum sunt … .

Ceilalti , care nu vor alege acum - constient , vor intra -dar pe o alta treapta- in acesta "lucrare" , incepand cu seara de 14.10.ac. ... sunt cei care se vor propulsa acolo prin acel destin colectiv ... destinul celor multi.

Azi, dacii sarbatoresc "Ziua Bedromion" , ziua impacarii , ziua in care Fiii Luminii intra prin "Poarta Luminii Care Se Creeaza Si Poarta Prin Care intra In Creatia Nevazuta , Prin Care Ma Adun Pe Mine In Mine Si Totul In Tot" ... aceasta este si denumirea ritualului de azi .

Cei care simtiti ca aveti “chemare” sa va impacati cu voi insiva ( cu Dumnezeul din voi –din inima si de pretutindeni) , asa cum sunteti (Mantuire) , sa puteti sti , simti si trai Iubirea - acest liant care “tine” lumea , din care se nasc … sau apar toate celalte , ... puteti face aceasta alegere.


Tot ce am de facut este sa vreau si sa cer fiintei mele … Dumnezeului din inima mea si de pretutindeni , sa ma impac , urmand apoi sa ma iubesc asa cum sunt .

… apoi totul va veni de la sine… tot Universul , toate energiile Universului prin toti prietenii nostri de
pretutindeni vor lucra la acesta , deoarece se face prin Har si Duh Sfant ,
... totul este ca eu sa vreau si cer aceasta
constient , prin vointa proprie ... prin vointa mea de a alege constient ceea ce vreau sa fac .


Aceasta duce la intalnirea mea cu mine “Cel Care Sunt” , asa cum spun Zamolxe , Ra , Isus , Is , Shiva/Shakti , Sekmet , Atum , Aditya ,Deceneu si multi alti prieteni ai nostri , la …

“Eu Sunt Eu , Eu Sunt Cel Ce Sunt , Eu Sunt
Unul , Eu Sunt Cel Viu , Eu Sunt Totul Si Nimic”.


Smile Succes tuturor ! Idea ...........................................................................................................................................
.........................................................................................................................................
In urma "discutiilor" de aseara ,Mariana a considerat ca este necesar sa vina cu cateva precizari care , spera ea (eu nu) sa va faca sa intelegeti mai bine , ceea ce m-ati intrebat.
Iata postul ei :
I love you Razz

Shiva Adinatha, Isis, Zamolxe, Deceneu ...
... spun despre "portalul" pe care il asteapta unii sa se deschida ca astfel de portaluri nu sunt portaluri fizice, in univers, prin care sa intri cu "ajutoare".
Portalul de acum e un portal, o "tainita" a sufletului si spiritului fiintei.
E un portal, un loc de trecere prin care ajungi sa iti intregesti puterea fiintei ,ajungi la puterea fiintei, intreaga, din tine, cel care esti acum.
Ei spun ca
aceasta putere intreaga, din acel "Eu sunt Unul, Eu sunt cel ce sunt , Eu sunt Totul si Nimic...", se naste in tine, dar si in afara ta , atunci cand vrei constient sa te "aduni" din partile "rupte" din tine, adica din acele parti din Sufletul si Spiritul tau pe care nu ti le accepti, mai intai nu ti le accepti tie, apoi nu le poti accepta nici altora .
Atunci cand ti le accepti,constient, cand te impaci cu tine, tot ce e "rupt", se intregeste si intri cu puterea fiintei, intreaga, in puterea intreaga a Universului.

Puterea fiintei pe care alegi constient sa ti-o gasesti, atunci cand alegi sa intri in aceasta "tainita", prin acest portal de acum, e puterea fiintei care se creeaza mereu, atunci cand se rupe si se intregeste iar si iar, e puterea fiintei - intrata in puterea luminii neanceputa si nesfarsita a Universului.
Este acea lumina si putere a vietii care se creeaza mereu din ea insasi.
De aceea, aceasta putere ni se arata, ni se dezvaluie ca o sfera uriasa care se invarte mereu, se lumineaza si se umbreste mereu , se vede in culorile si nuantele cerurilor prin care trecem (alb , galben , roz , verde , auriu , violet...si altele) , e o sfera care cuprinde in ea sferele mai mici - fiintele -, sfere care "danseaza" dansul cosmic "Tandava".

Din sfera cea mare isi iau cele mici energia, iar cele mici din sfera cea mare. Fiinta isi ia energia necreata, neanceputa si nesfarsita din univers, iar universul isi ia sceeasi energie din cea a fiintei. Culorile roz si aurie pe care le vad unii in acest moment de inceput al intrarii in portalul de acum sunt culorile iubirii si linistii fiintei, pe care le cauta fiinta si prin care te poti inalta, cu fiinta intreaga, in cerul al cincilea, cerul Bucuriei Innoirii. sunny

_________________
Roman ESIS / Romane S Is / E Namor SSS Arrow Paul HarTerAion.
avatar
Dacul din Lakhma
Lupul Hiperborean

Data de inscriere : 09/09/2008
Sex : masculin Localizare : Capitala Daciei, Drobeta (Uran) - LohuMana/Lakhma
Varsta : 57
Stare de spirit : Viu

Vezi profilul utilizatorului http://dacii-lui-zamolxe.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum