Puterea Crucii Care Tine Lumea – Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii

In jos

Puterea Crucii Care Tine Lumea – Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii

Mesaj  Dacul din Lakhma la data de Dum 20 Feb 2011 - 19:41

Puterea Crucii Care Tine Lumea – Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii


Puterea Crucii Care Tine Lumea e Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii, NemAnkh Amin.

Ritualul AirthAnkhYion facut acum e Ritualul Puterii Vietii Ascunse In Sfintenia Inimii,
este Ritualul “Ascuns” Prin Care Se Deschid Portile Soarelui Inimii Preotilor lui Zamolxe, Fii si Preoti ai Soarelui - Vindecatori de Suflete.


Prin acest ritual s-au deschis (si se vor mai deschide) in aceste zile Portile Soarelui Inimii, la primii preoti ai lui Zamolxe din Noul Veac,
urmand ca prin ei – si Doar Prin Ei sa se deschida Portile Soarelui Inimii si in urmatorii preoti ai lui Zamolxe din acest Nou Veac.


Ritualul AirthAnkhYion e Ritualul “Ascuns” al Iubirii Care Traieste In Puterea Crucii – Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii, ritual facut prin Putera Crucii Care Tine Lumea.

Acest ritual este cuprins in mai multe ritualuri, intre care Quirinaliile (3 zile ale lui Quirinius din ultimele 3 zile ale R.Lupercalii),
cuprins in Lupercalii (ale lui Lupercus de 7 zile) …care la randul lor sunt cuprinse in multe ritualuri, ritualuri care pornesc exact ca un pom, dintrunul singur, cu o singura origine – “radacina”.

“Ochii Deschisi” pe data de 20 Februarie (Teriferios) 2011 (AnDar) In Inima Celui Sfintit In Puterea LakHarIos, incepand de azi, “Deschid Ochii” ...
…fac Binecuvantarea Ritualului Deschiderii Ochilor In Soarele Inimii si a celorlati preoti ai lui Zamolxe, din timpul de acum.


Prin Puterea Unita acum a Marelui Preot a Noului Veac, se unesc Puterile Care Se Intregesc In Puterea Care E Una: a Tatalui, a Fiului si a Duhului Sfant,
… in/prin Puterea Harului Care E Una in Ceruri si Pe Pamant – NamAnkh Amin.


……………...........................................................................................................................................................….

NemAnkh Amin= Puterea Crucii Care Tine Lumea e Puterea Iubirii Duhului Sfinteniei Vietii; cele doua puteri sunt mereu impreuna... nedespartite si nasc / formeaza AnAmin.

AnAmin Puterea Crucii Care Tine Lumea Prin Harul Duhului Iubirii.


… HarTios Aminis AirthAnkhYion Nem Ankh Amin !

_________________
Roman ESIS / Romane S Is / E Namor SSS Arrow Paul HarTerAion.
avatar
Dacul din Lakhma
Lupul Hiperborean

Data de inscriere : 09/09/2008
Sex : masculin Localizare : Capitala Daciei, Drobeta (Uran) - LohuMana/Lakhma
Varsta : 57
Stare de spirit : Viu

Vezi profilul utilizatorului http://dacii-lui-zamolxe.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum