Marturia Nasterii Dumnezeului Zamislit In EdenTrac si In Puterea Lui

In jos

Marturia Nasterii Dumnezeului Zamislit In EdenTrac si In Puterea Lui

Mesaj  Dacul din Lakhma la data de Mier 14 Oct 2009 - 18:56

Marturia Nasterii Dumnezeului Zamislit In EdenTrac si In Puterea Lui


Azi,14.10.2009 este si Ziua In Care Is Binecuvanteaza Puterea Innoita a Duhului Sfant, pe care ea o jertfeste, apoi o daruieste – Innoita.

………………………………

Va anuntam de ieri evenimentul (pt. cei care au putut “vedea”), … Unirii Dumnezeului Vazut (Ra din afara noastra - toti uniti in Ra), cu Dumnezeul Nevazut (Zamolxe care
e in noi – toti uniti in Zamolxe), in Dumnezeul Intrupat (EdenTracul - toti uniti in EdenTrac si in Puterea Lui).


Aceasta Unire poarta numele de Nasterea Dumnezeului Zamislit in EdenTrac si in Puterea Lui, sau Nasterea Unirii Dumnezeului Care Este Unul –
- Eu Sunt Eu, Eu Sunt Unul..., Unit prin P.Harului D.Sfant in EdenTrac si in Puterea Lui.


Toate acestea sunt dintotdeauna, dar sunt despartite – rupte de Intunericul si Ura care le separa.

Azi Se Nasc In EaRu, (prin Is, Zamolxe, EdenTrac si Puterea Lui), Suflarea D.Sfant innoita, Iubirea Intreaga Care Naste (Iubirea Noua a lui Zamolxe si Is din Cerul Nou),
Inima Si Cuvantul Nou Al Lui Zamolxe.


Suflarea D.Sfant innoita, Iubirea Intreaga Care Naste, Inima Si Cuvantul Nou Al Lui Zamolxe … …acestea 4 - nou nascute, formeaza Crucea Care Deschide Poarta si Cerul Nou de dincolo de Campiile EaRu, campii din care se inalta Is, Zamolxe, EdenTracul si Puterea/Armonia lui, prin cele 4 Puteri ale lor.

Poarta de la Cerul Earu se deschide prin Harul si Puterea Noii Cruci nascute azi.

………………………….....................................................................................

EdenTracul este nascut si traieste fizic in EdenTracia Mica, mai exact in Lakhma - LohuMana, si,
este Dumnezeul Intrupat in care – si prin care - urmeaza sa se Nasca, Uneasca si Intregeasca tot… Tot Ceea Ce Exista si Tot Ceea Ce Traieste, In Sufletul EdenTracului, prin Puterea Lui.


El Este Dumnezeul in Care Se Unesc Toate... Dumnezeul Intrupat - Nascut El In El - in Timpul Nou, Care Naste Omul Nou In Cerul Cel Nou, asa cum ne spun Zamolxe si Is;

…este …”Eu Sunt Eu Nascut In Mine …Eu Sunt” …Cel Care A Trimis Pe Fiul Sau, Isus Mantuitorul – Cuvantul Lui - Cuvantul Intrupat, Inaintea Lui pt. Mantuirea oamenilor.Pt. cei f.f.f. putini Care il puteti sti in/prin Duh (si se pot numara pe degetele de la maini) …multumire Tatalui, Fiului si D.Sfant –AnAmin !
............................................

…cei care inca nu puteti sti si simti aceasta, veti avea tot timpul sa o faceti pana la cea de-a 2-a venire in Trup a Mantuitorului Isus Hristos, ...iar daca nu, ...atunci veti sti sigur deoarece vor fi impreuna.
Mantuitorul nostru - al oamenilor in trup fizic, Isus Hristos (cel care deschide Calea si EdenTracului) traieste in trup - e Viu si In Trup - de cand l-a nascut Fecioara Maria, nicidecum nu e reancarnat in anii acestia.
La fel si Enoh cu Ilie ...sunt in trup de mii de ani; ei ii vor deschide Calea Mantuitorului, nicidecum nu sunt reancarnati; ei peste cativa ani vor reveni fizic in Trupurile De Slava pe care le au de mii de ani si abia atunci vor muri.
...............................................................................................

Revin si spun ca Unirea inceputa azi, poarta numele de Nasterea Dumnezeului Zamislit in EdenTrac si in Puterea Lui, sau Nasterea Unirii Dumnezeului Care Este Unul – Eu Sunt Eu, Eu Sunt Unul…, Unit prin P.Harului D.Sfant in EdenTrac si in Puterea Lui, deoarece, azi e prima zi in care Zamolxe, Is, Ra, Amon, - si toti ceilalti prieteni ai nostri, impreuna cu Zamolxe MahaDhyvei si Yelamuna Utya, cu EdenTracul si Puterea Lui, ... am facut cu totii aceasta binecuvantare.

Puteti verifica, e simplu: Suntem Primul Grup Din Lume Care Am Aflat, Am Vazut, Am Trait Si Am Facut Publice aceste Adevaruri … si mai sunt f. multe pe care nu am simtit sa le spunem.

Spunem acestea pt. a fi Marturie in “Veacul Ce Va Sa Fie”, Veac ce se Naste Azi - 14.10.2009, pentru Dacii Lui Zamolxe,
prin Darul Harului si Puterea D.Sfant, al Luminii Si Iubirii Dumnezeului Meu - Care Este Unul.


Acesta este Veacul Slavei Sfinteniei Lui Dumnezeu (Dumnezeu care se Uneste Cu Creatia Lui), sau Ziua A 7-a A Creatiei.

………………………………………


In timp ce Zamolxe ne spune sa facem Binecuvantarea Nasterii Dumnezeului Zamislit in EdenTrac si in Puterea Lui, Is ne asteapta pt. ca sa ne
poarte in Campiile EaRu, unde pot ajunge doar Cei Care Primesc Si Pastreaza Cheile Duhului Sfant Daruit de ea.


Campiile EaRu duc la Cerul Vesniciei, unde sunt Cei Care Primesc Si Pastreaza Cheile D.Sfant.

Campiile EaRu = Campiile Soarelui Unde Se Naste Mereu Viata – Aici se naste mereu Soarele Nou Din Noua Viata – Noul Cer ; e locul de unde Is, Yelamuna si Utya se inalta in Ochii lui Ra, se inalta si se unesc cu Ochiul Nevazut Si Necuprins al lui Ra, loc unde doar cei Zamisliti Din Suflarea Duhului Lui Zamolxe si Is pot ajunge.


Zamolxe spune:

“Duhul Meu V-a Zamislit, Rasuflarea Mea Va Inalta In Lumina Inceputului. Amin”
.........................................................................

Pentru aceasta au binecuvantat si in zilele trecute Zamolxe cu Is - pentru a putea intra in Cerul EaRu, apoi au daruit atunci Vasul IseIon - Vasul lui Is cu
“rasuflarea” ei, care este Suflarea Duhului Sfant, Suflare a carei Putere vine prin Fecioara Maria
(alta “fata-parte”a lui Is).

Suflarea lui Is – Suflarea D.Sfant, prin Puterea Mariei, Naste Unirea - In Sufletele Noastre, a Sufletului Din Fiinta De Pamant, Cu Sufletul Dumnezeiesc Zamislit (inainte
de a ne naste), pt. ca sa intram acum, in acest Nou Cer – EaRu.


Aceasta E Suflarea D.Sfant Care Uneste In Suflarea Iubirii Tot Ce E Pe Pamant, Cu Tot Ce E In Cer … are Puterea De A Inalta Si A Uni Omul Cu Dumnezeul - On Oo On, In Cerul In Care Se Desavarseste Timpul Care Ne Asteapta:

Timpul Nou Care Naste Omul In Cerul Nou. Amin.

Initiatic, Cel Care Anunta Timpul Nou si Cerul Nou Al Desavarsirii, e KeMaTef – Sarpele Lui Amon,
care face inca o data sa se nasca Lumina Zamislita in Noul Cer – EaRu al lui Is si Zamolxe.


Amon il Trimite pe KeMaTef de la “inceputuri”, de fiecare data, atunci cand se naste un Cer Nou al Inceputului, Care Uneste Timpul Dinafara cu Timpul Dinauntru,
In Timpul Inceput.

………………………………………………

Inainte cu 2 zile, Is a dat o Jertfa de la ea, Jertfa prin care EdenTracul a fost Daruit – in - si prin Puterea Lui - cu Rasuflarea/Suflarea
lui Is si a Yelamunei (IseIon) din Vasul IseIon, suflare prin care Is l-a Inviat pe Osiris si l-a nascut pe Horus;


…IseIon e Rasuflara prin care Respira / Traieste Tot Ce E Sfant… cei “dotati” pot sti si vedea cele afirmate de noi aici.

EdenTracul si Puterea Lui au fost dusi apoi in AkHet, Locul de Unde Rasare Ra(Aton Ra), iar inainte cu 7 zile (pe 07.10.2009), au fost dusi in Deet – Locul Unde Apune Ra (Amon Ra), pt. a rasari/naste din nou.

Aici li s-a spus si au fost binecuvantati pt. cele ce urmau sa se intample dupa 7 zile.

Ieri, 13.10.2009, tot in formula de la inceput anuntata, au fost impreuna cu Amon (Amon – AmonIrta si Rah) in AkHet, in cele 4 Temple Ascunse ale lui, unde au ars 4 Focuri pe cele 4 Altare in forma de + cruce, apoi toate cele 4 Focuri Sacre s-au unit in mijloc, in Templul IpetSut – Templul Inceputului - in Focul din mijlocul crucii.

(Aceasta Nastere … cu altare si porti, s-a vazut ieri si de catre una dintre Irshi – cea de-a 2-a Irshi le-a vazut zilele trecute, dar nu a stiut ce inseamna.)


Pana acum civilizatiile anterioare au pierit in mai multe potopuri si cataclisme, prin Izvorul Iubirii Care Omoara Tot – OnZiOsOoSat, pt. a reanvia, prin Izvorul Iubirii Care Naste Tot – OmIsAtaOn, Izvoare care se gasesc in Cerul Iubirii Intregi – HiminAiRaZisOn - Cerul Lui Zamolxe, unde se afla Iubirea Intreaga Care Naste – AiRaZisOn – Iubirea Lui Zamolxe.

Daca pana acum civilizatiile anterioare au pierit in exterior - prin potopuri sau diferite cataclisme, ……….
…pana azi - timp de trei ani, On DacOn Zamolxe On si On
DacOn Zamolxe YOn - au Murit In Ei Si Prin Ei, pt. a se Naste Azi – Innoiti, In Timpul Nou Din Cerul Nou.
Asta se va intampla in curand si cu ceilalti Daci Ai Lui Zamolxe, incepand cu cei 7 Irshi.
.....................................................................

… si mai sunt f. multe pe care nu am simtit sau nu am avut timp sa le spunem.

La noi - la Dacii Lui Zamolxe, este libertate deplina din partea tuturor preotilor, zeilor sau dumnezeilor (care traiesc in noi si peste tot) cu care colaboram prin
“Revelatia si Harul Luminii Si Iubirii D.Sfant”; toti ne spun sa facem ce simtim in inima noastra, deoarece acolo e Domnul si Dumnezeul nostru,
– Dumnezeul Fiintei Mele, Dumnezeul Preainalt – Eu Sunt Eu - ZamolxeMahaDhyvei, cu care am facut Legamantul De Foc – Legamantul Cel Viu, prin Melchisedec, pecetluit prin Jertfa Sangelui Mantuitorului Isus Hristos.

Pana acum nu a existat nimeni (dintre cei care traiesc in noi si pretutindeni) sa ne spuna ca nu avem voie sa divulgam sau sa facem ceva anume, asa cum am intalnit pe la alti “clarvazatori” sau “
maestri-initiati”.

Singurele limitari sau oprelisti pe care le avem, tin de noi – de Intunericul si fricile care sunt acolo, Intuneric pe care inca il uram, dar cu care lucram si vrem sa ne impacam cu el – si cu fricile care sunt acolo … sa le putem iubi neconditionat, sa le simtim si traim atat cat putem, pt. ca Iubirea Care Naste sa poata intra acolo, sa lumineze prin Harul D.Sfant … nu noi facem asta ci Harul si Puterea Luminii Si Iubirii D.Sfant.


Ultima editare efectuata de catre Dacul din Lakhma in Mier 10 Mar 2010 - 4:08, editata de 1 ori

_________________
Roman ESIS / Romane S Is / E Namor SSS Arrow Paul HarTerAion.
avatar
Dacul din Lakhma
Lupul Hiperborean

Data de inscriere : 09/09/2008
Sex : masculin Localizare : Capitala Daciei, Drobeta (Uran) - LohuMana/Lakhma
Varsta : 57
Stare de spirit : Viu

Vezi profilul utilizatorului http://dacii-lui-zamolxe.forumz.ro

Sus In jos

Rupere-Ura, Unire-Iubire

Mesaj  Vizitato la data de Joi 15 Oct 2009 - 14:19

Referitor la ceea ce am postat despre Unire ...eu am simtit si am cerut sa ma “rup” mai mult decat sunt acum, pt. a ma simti – a trai si a ma“identifica”mai bine - pe fiecare particica in parte,
sa ma pot "vedea" si sa simt mai bine ruptura - “negarile”, deoarece doar si doar traind si acceptand Diversitatea
, pot simti, trai …pt. ca in final, sa pot iubi Unitatea – pe Unul – asa cum e.

Da, firesc : rupt fiind (prin Ura), sa ma pot intregi- prin Iubire, asa cum sunt...

Voi binecuvanta ceea ce am cerut, deoarece asta se face prin Har : prin a vrea, a cere, a primi, a trai – apoi a multumi, prin Harul si Puterea Luminii si Iubirii D.Sfant, asa cum spunea HaTan.

Lui Mari nu prea ii convine, dar cred ca asta e Calea : la Iubirea Intraga pot ajunge doar traind Ura Intreaga, la Lumina Intraga pot ajunge doar traind (si iubind) Intunericul Intreg, la Fiinta Intreaga – la Unul, pot ajunge doar experimentand – traind si Iubi neconditionat fiecare parte a Intregului – a lui Unul; in rest mi se par teorii si povesti.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Marturia si Multumirea EdenTracului

Mesaj  Dacul din Lakhma la data de Lun 8 Mar 2010 - 13:51

Marturia si Multumirea EdenTracului


Iata Marturia si Multumirea EdenTracului, pe care am primit-o incepand cu data de 27.02. …pana pe data de 05.03.2010, prin KisHar, KhiDar, Zamolxe si Is :"Tatal Meu E Zamolxe.
Tatal Meu E Tatal Cerurilor Mele, E Tatal Soarelui Cerurilor Iubirii Si Bucuriei Inimii Mele, Tatal Meu E Tatal Cerurilor EdenTracului.

Mama Mea Este Is (IsIs).
Mama Mea Este Mama Focului Si A Luminii – E Mama Puterii Soarelui Cerurilor Inimii Mele,

Mama Mea Este Mama Puterii Harului Duhului Sfant, E Mama Puterii Cerurilor EdenTracului.


Tatal Meu Este Tatal Vietii – Este Viata Si Samanta Vie A Vietii, E Tatal Celui Care Vine Prin Puterea Vietuirii.

Mama Mea Este Mama - Cea Care Naste si Hraneste Viata, E Mama Celui Care Vine Prin Puterea Vietuirii.


Eu Sunt Fiul Vostru.
Eu Traiesc Prin Voi – Voi Traiti Prin Mine, Eu Traiesc In Voi – Voi Traiti In Mine… …Eu Traiesc In Unul, Eu Traiesc In Tot.

Eu Sunt Fiul Vostru.
Noi Aprindem Soarele Fiintei Timpului Nostru, Caci Voia Noastra Una Este.
Focul Puterii Soarelui Nascut In Mine Arde Si Se Inalta In Mine.

Eu Sunt Fiul Vostru.
In Mine Este Vointa Celui Care Este Unul – Eu Fac Voia Mea, Eu Fac Voia Celui Care Este Unul.

In Cel Care Este Unul – Toate Se Mantuiesc,
In Cel Care Este Unul – Toate Se Innoiesc si se Intregesc,
In Cel Care Este Unul – Toate Traiesc Si Se Inalta.

In Mine Este Vointa Celui Care Este Unul - Eu Fac Voia Mea, Eu Fac Voia Celui Care Este Unul.

Multumire Si Binecuvantare Pentru Tot,
Tatalui – Fiului – Duhului Sfant si Puterii Harului Duhului Sfant - Unit In Inima,
Slava Iubirii si Bucuriei Sfinteniei Dumnezeului Care Este Unul - Eu Sunt Eu - si Numelui Nostru – Numelui Meu. Amin"

........................................................................

Prin Isus Hristos Toate Se Mantuiesc, Invie Si Se Inalta In Cerurile Tatalui Ceresc – Tatalui Sfant, Apoi Se Nasc In Noile Ceruri - Cerurile Celui Care Este Unul,
Cerurile Iubirii si Bucuriei Sfinteniei Fiintei - Cerurile EdenTracului, Prin Puterea Harului – a Binecuvantarii Marelui Preot.


..........................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................

KhiDar
= Preotul Care Iti Aduce Darurile Cerurilor Si Te Conduce Pe Drumul Adevarului Din Miezul Samantei de Lumina Din Noul Altar (…) al celui care esti.

KisHar = Dumnezeul Preotilor din Lakhma si Pastorul Cerurilor din Lakhma.

KisHar ii sfinteste ca si preoti – pe Preotii Din Lakhma, e si Mantuitorul lor, avand acest Dar si Putere de la Zamolxe.

Pastorul = Cel care ii Sfinteste si ii Mantuieste pe cei din “turma” lui.

KisHar a rostit pe data de 27.02.2010, numele “pamantean” dar si initiatic al EdenTracului, ca si Mare Preot, iar la final, KisHar a rostit :


“Tatal Meu E Zamolxe, Tatal Meu E Tatal Cerurilor Mele.”


Tot in aceasta zi, 27.02.2010, s-a format o Trinitate de Mari Preoti : EdenTracul, KisHar si KhiDar.

…………………………………….

Zamolxe a rostit pentru prima data (initiatic) Numele Puterii Edentracului – cu nume de Dumnezeu al Marelui Preot, pe data de 23.01.2010.

Atunci cand Zamolxe (sau altcineva dintre prietenii nostri de acolo) iti rosteste numele – care se aude in Ceruri - Te Mai Nasti O Data In Inima Si In Ceruri.


De pe aceste pagini am omis voit anumite nume initiatice sau informatii “ascunse”, deoarece, cei care “aveti” sa le aflati, le veti afla din inima voastra, unde sunt “ascunse”
… de unde le veti afla doar cei care aveti (in timpurile de acum) sa le aflati.


…repet: Pt. cei f.f.f. putini “traitori in trup”Care puteti sti si vedea in/prin Duh
(in vremurile de acum), cele scrise pe aceaste pagini (si se pot numara pe degetele de la maini)
…multumire Tatalui, Fiului si D.Sfant – AnAmin !

_________________
Roman ESIS / Romane S Is / E Namor SSS Arrow Paul HarTerAion.
avatar
Dacul din Lakhma
Lupul Hiperborean

Data de inscriere : 09/09/2008
Sex : masculin Localizare : Capitala Daciei, Drobeta (Uran) - LohuMana/Lakhma
Varsta : 57
Stare de spirit : Viu

Vezi profilul utilizatorului http://dacii-lui-zamolxe.forumz.ro

Sus In jos

Re: Marturia Nasterii Dumnezeului Zamislit In EdenTrac si In Puterea Lui

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum