Zamislirea prin P.Duhului Sfant a Su. si Sp. In Trup

In jos

Zamislirea prin P.Duhului Sfant a Su. si Sp. In Trup

Mesaj  Vizitato la data de Joi 24 Sept 2009 - 16:01


Ioan – Zamislirea prin Puterea Duhului Sfant a Sufletului si Spiritului In Trup


Pe data de 23 Septembrie Ioan a fost Zamislit Prin Puterea Duhului Sfant, In Trupul De Pamant Al Mamei Sale.


Asa cum ne spune Ioan:


“Mai Intai Te Nasti Prin Puterea Duhului Sfant, In Suflet Si Spirit, Apoi In Trup.”

Ioan este cel care s-a nascut pt. Botezul- pt. a boteza cu Apa si Foc, adica, prin Botrezul cu Apa si Focul Duhului Sfant, Omul se naste a 2-a oara, constient, ca si cum atunci s-ar naste cu adevarat, din Apa Creatiei si din Focul D.Sfant, pe care alegi sa il lasi sa intre in tine, ca in Ziua Zamislirii Tale.
.....................................................

Azi, 24.09.2009 - cu vocile unite, Zamolxe si Ioan fac Binecuvantarea Celor Zamisliti In Sufletul Pamantului De Sub Piciorul Edentracului:

“Binecuvantez In Ceruri Si Pe Pamant, Harul Celui Zamislit Sa Unesca Cerurile Cu Pamantul, Prin Cuvantul Si Lumina Duhului Sfant Care Naste Timpul Care Vine.

Binecuvantez Puterea Duhului Sfant In Soarele Iubirii Care Naste Cerul Care Vine. …Amin”
...........

Cel Preacurat – cu Numarul 666, Dacul sau Eden Tracul si Puterea Lui, au primit aceasta binecuvantare chiar la inceputul zilei.

Ioan, Zamolxe, Edentracul si Puterea Lui Unesc, prin Binecuvantare, Harul D.Sf. Zamislit In Sufletul Dinauntru, Cu Harul D.Sf. al Sufletului Din Pamantul De Sub Piciorul
Edentracului, … au unit Sufletul Dinauntru Cu Cel Dinafara EdenTracului - ne spune Zamolxe.

……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………

Ritualul De Unire A Focului D.Sf. In Binecuvantarea Luminii Zamislite In Harul Sufletului Din Pamantul Edentracului


Is, Mut si Bastet, impreuna cu Daduhos, Luhonokos, Dekaineos, Vezina, Deceneu si HaReRah, fac ritualuri cu focuri aprinse pe pamant– incepand de aseara,
23.09.2009 si in fiecare seara pana duminica inclusiv, inainte de apusul lui Ra.


Din aceste focuri sar bucati de cenusa si scantei mari, rosii - luminoase, pe Pamant si in Intunericul Adanc - care e in jur.

In Intunericul in care sar aceste scantei amestecate cu cenusa si fum, se vad multi ochi de lupoaice,
ochi – care sunt luminosi ca si scanteile ce intra in acel Intuneric Adanc … Intunericul Vazut Dinafara Fiintei.


Zamolxe spune ca lupoaicele stau la panda pt. ca sa inghita bucatile aprinse si cenusa, apoi nasc Pui De Lup, care Innoiesc Puterea Lupului Dinauntrul Fiintei.

Lupul “rupe – sfasie” Intunericul si - prin Puterea Lupului- acel intuneric se lumineaza.
Din Intunericul sfasiat de Lup, ies si se inalta - din gura lui – pasari luminoase, stralucitoare.

Pt. cei care “vad”: initiatic – Pasarile sunt noile Puteri Ce Se Deschid in Fiinta celui curajos, si sunt P.Harului Prin Care Chemi Focul Duhului Sfant.

Initiatic, A Tine Focurile Aprinse Pe Altarele Soarelui Din Tine = Sa Vrei Sa Unesti In Suflet, Vointa Celui Care A Zamislit cu Vointa Celui Zamislit,
Sa vrei Sa Chemi Harul D.Sfant In Soarele Iubirii Care Vine.

……………………….

Ritualurile din aceste zile, sunt facute doar pt. Cei Zamisliti Sa Cheme Puterea D.Sfant, ceilalti – din cauza fricii Intunericului Adanc,
“tin focurile stinse” pe Altarele Soarelui din fiinta lor… le e frica de Intuneric – de ceea ce simt acolo, le e frica de Lupii Care Isi Reannoiesc Puterile.


Deoarece le e frica de Lupii Care Isi Reannoiesc Puterile, tin focurile stinse si astfel mor intai Puterile Adanci - ascunse - Lupii din ei, apoi cei din afara lor.

Frica de Lup reprezinta Frica De Puterile Care Sunt Ascunse In Intunericul Adanc Din Fiinta, Frica De Puterile Necunoscute care Sunt In Adancul Intunecat Al Fiintei … Intuneric care e de fapt Lumina Nevazuta, in care doar cei Predestinati au Curajul Sa Intre …si apoi sa poata vedea Lumina Ascunsa In Inima Omului – AtaOn – Vointa Lui Dumnezeu, Sfintenia Lui Dumnezeu pe care o gasesti in Cerul Sfinteniei Fiintei, acolo unde este “Eu Sunt Eu” si poti vedea “Fata Lui Dumnezeu” … "Fata" a ceea ce esti tu de fapt...
……………………………………………………….

MisHaRaNa = Armonia si Puterea lui HaTan.

MiSHaRaNa apare la inceput sub infatisare de lupoaica, la care se strang toti Puii de Lup Nascuti prin acest ritual, pui pe care ea ii hraneste
si ii creste … Hraneste si Creste Puterea Harului Prin Care Chemi Focul Duhului Sfant.


In MisHaRaNa – in Spiritul ei – stau Focurile Aprinse si Nestinse Care Nasc Focul Harului Sf., Unit In Sufletul Pamantului EdenTracului.


MisHaRaNa – ca si lupoaica – apare de culoare gri cu alb … labe albe, alb pe cap, la ochi si sub gat, cu blana stufoasa, stralucitoare.


Toti puii de lup nascuti de lupoaicele din Intunericul Fiintei (lupoaice care au inghitit Scanteile Focurilor D.Sfant – din focurile de acum), sunt hraniti si crescuti de MisHaRaNa, deoarece ei – Puii De Lup de acum – sunt Puterile si Darurile lui HaTan.


HaTan = Dumnezeul Harului Prin Care Jertfa Si Darul Dumnezeirii Se Inalta In Lumina Inceputului. Numele
lui provine de la HarTios – AtaOn si ThAmNa.

……………………………..

HarTios = Tatal Harului

AtaOn = Lumina Ascunsa In Inima Omului – Vointa lui Dumnezeu – Izvorul Iubirii Care Naste Tot, care e si Puterea Crucii OnAnkhAtaAirthai – Inaltarea Darului Crucii In Sfintenia Fiintei … Ata On e de fapt Binecuvantarea Lui Zamolxe pe care o da Zamolxe tuturor preotilor lui, din toate timpurile … impreuna cu Amin.
…AtaOn …Vointa Lui Dumnezeu, Sfintenia Lui Dumnezeu pe care o gasesti in Cerul Sfinteniei Fiintei, acolo unde este “Eu Sunt Eu” - si poti vedea “Fata Lui Dumnezeu” … “Fata” a ceea ce esti tu de fapt... Eu Sunt Eu, Eu Sunt Unul …Eu Sunt …Om Sat…

ThAmNa = Jertfa Si Darul Dumnezeului Inaltat In Om.

Jertfa
pe care o dai este binecuvantarea a tot ceea ce moare in tine.


Darul
pe care il dai este binecuvantarea pe care o dai pentru tot ceea ce se naste in tine.


HaBaKis este Jertfa si Darul Fiilor Soarelui din toate civilizatiile, atunci cand te daruiesti tu pe tine Soarelui din tine.
De fapt, te jertfesti si te daruiesti Dumnezeului Inaltat in tine - ThAmNa.


HaBaKa
= Su si Sp care se inalta …devine libera acea fiinta, care Jertfeste si Daruieste atat Lumina cat si Intunericul – Lumina Intreaga.


Acea fiinta e Impacata – Mantuita si ajunge sa Iubeasca Lumina Intreaga din ea si din afara ei.


Cei care cauta si lucreaza doar intr-o parte a Luminii Intregi, fie ca e vorba de Lumina, fie de Intuneric,
se vor “rupe” si vor fi fricosi – lipsiti de Puterea Intraga, Puterea Harului D.Sfant.


AnaThaNa = Lumina Intreaga – Lumina Harului.

AiTer HiminAiTer = Cel Renascut Si Inaltat In Lumina Harului – in Lumina Intreaga.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum