Ziua Ritualurilor De Reantregire A Sufletului Si Spiritului Dacilor

In jos

Ziua Ritualurilor De Reantregire A Sufletului Si Spiritului Dacilor

Mesaj  Mari Is in Lakhma la data de Sam 27 Iun 2009 - 14:49

Ziua Ritualurilor De Reantregire A Sufletului Si Spiritului Dacilor


Zamolxe ne spune ca ziua de26 Iunie este Ziua Ritualurilor De Reantregire A Sufletului Si Spiritului Dacilor.

Acestea sunt ritualuri facute de zei, preoti, dar si de oameni de stat, regi sau imparati, conducatori de osti… plecati de pe pamanturile Daciei in alte locuri de pe planeta.

Ziua de 26 Iunie este si Ziua Reantregitorilor Regalian si Druanzila.
Regalian este un rege dac, nepot al lui Decebal nascut langa Dunare, dincolo de vechea insula Ada-Kaleh, iar armonia lui, Druanzila este trimisa de zeita Eritreya, zeita ocrotitoare a Dunarii si a tinutului Lakhma. Regalian are in mana stanga steagul dacilor, de aceeasi inaltime cu el, steag infasurat in blana de urs, pana aproape de varful lui, unde se vede capul de lup.


Intre Druanzila si Regalian apare Crucea Vietii a lui Is si Zamolxe, TaaNaAnkhTer
, o cruce de aceeasi inaltime cu cei doi Reantregitori, cum ii numeste Zamolxe, cruce de un verde aprins, pe margini cu
auriu.

In mijlocul cercului, a picaturii din varful crucii apare Aiter-ul, ca un diamant rosu aprins, rubiniu, foarte asemanator cu Triratena, al lui Shiva. Din Aiter pleaca o multime de raze aurii, care ies din mijlocul cercului si se intorc tot aici, ca niste vartejuri care se misca intruna. Zamolxe spune ca aceste vartejuri reprezinta energia de inceput a lumii si a vietii, de la care pleaca si la care se intorc toate. Aiter-ul este punctul de energie a vietii care cuprinde intreaga energie in el, de la Inceputuri, din toate Timpurile si din toate Cerurile, energie a vietii care curge intruna, pleaca si se intoarce mereu in acelasi loc si prin toate timpurile, cele care au trecut si cele care vin.

Ritualurile de Reantregire a Sufletului si Spiritului Dacilor sunt ritualuri pornite de la Zamolxe, cel care i-a trimis si pe Regalian cu Druanzila, dar si pe multi alti zei, preoti sau oameni de stat in multe locuri de pe pamant, ca sa duca energiile de inceput de pe Pamantul Unde S-a Intrupat Cuvantul Adevarului, sau, asa cum spune Ioan, de pe pamantul Gradinii Maicii Domnului, al Edenului Edentracului. Prin energia pornita de aici, traieste si se reannoieste intruna energia vietii din Aiter.

Acelasi rol de Reantregire a Energiei Sufletului si Spiritului de Inceput a Vietii din ritualul pe care il fac Regalian si Druanzila(care apar si sub alte nume, pe care inca nu le-am aflat) il au si Dros, adica energia lui Zamolxe in Orfeu, dar si multi alti zei sau mari preoti, pe care ii vom afla si
ii vom scrie aici.

_________________
Nem Ankh - Ansata ... Crucea tine lumea...
avatar
Mari Is in Lakhma
Lupoaica Hiperboreana

Data de inscriere : 15/09/2008
Sex : feminin Localizare : Capitala Daciei - LohuMana / Lakhma (Tr.Severin)
Varsta : 53
Stare de spirit : Puternica

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum